Fliserens er en meget hurtig og effektiv måde at få genopfrisket de gamle belægningssten

Med vores flisevasker sikrer vi en skånsom rens der fjerner mos alger samt pest på flisens overflade. Efterfuldt af vask algebehandles overfladen så vi sikrer algen dør og fliserne fremstår pæne og rene.

Jeg hører det ofte…

Folk bliver meget overraskede over hvor flotte fliserne bliver

Man vænner sig til at se på terrassen eller indkørslen, men når først trykrenseren fjerner den snavsede overflade, så fliserne kommer frem og står som næsten nye, kan man slet ikke forstå, at man kunne leve med det i så lang tid.

Tre step og dine fliser er rene

1-Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Når du vælger Nordfyns Specialrens er du sikret mod uforudsete udgifter, vi giver et fast tilbud på opgaven inden vi går i gang. Vi kalder det “at rejse med all inclusive”.  

2 – Rensning af fliser

Vi starter med en prøvevask, hvor vi sikrer at fliserne bliver rene med det lavest mulige tryk på vaskeren. Dette sikrer den mest skånsomme rens af fliserne.

3 – Klar til algebehandling

Tilvalg: Imprægnering

Efter fliserne er vasket og behandlet for alger kan det være en fordel at give belægningen en imprægnering. Dette vil give ny lukket overflade på flisen så vand ikke trænger ind. Med en imprægnering vil det reducere frostskader, samt algeangreb freadrettet.

Tilvalg: Fugesand

Efter flisevask vil vi anbefale at fugerne mellem fliserne fyldes med fugesand. Dette reducerer ukrudt og mos i flisens fuge. Nordfyns specialrens tilbyder at sprede fugesand ud efter vask. Kunden kan efterfølgende selv feje fliserne 

Fliserens på større arealer for erhverv

Al belægning udenom virksomheden, dvs. fliser, reklameskilte, afrensning af facader, det kan vi vaske ned, vi kan give det algebehandling og evt. imprægnering så det holder fremadrettet.

Når det først er renset af, så er det bare at give det en gang algebehandling med jævne mellemrum, eks. hver andet år, så står det altid flot.