Det er stadig billigere end du tror

Det er en svær tid at navigere i, inflationen er høj, priserne stiger og stiger. Ens første reaktion er at begrænse alle udgifter, men det bider sig i halen. Det vil altid være billigere at få ordnet tingene nu, end at vente et halvt år, hvor det kan være blevet værre og evt. dyrere. Hos Nordfyns Specialrens forsøger vi at holde priserne nede, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljøhensyn. Ring til mig på  Tlf. 20 461 406 for et uforpligtende tilbud, det er stadig billigere end du tror.

Fliserne, læsserampen og facaden er det første dine kunder og leverandører ser

Afrensning af alle stenflader, så det er pænt og hygiejnisk ved læsserampen, når der kommer leverandører og vognmænd og bakker til. Tilføje en imprægnering, så går der flere år inden det kommer igen, selvfølgelig alt afhængig af vind og vejr. Derefter skal det bare have en gang desinficering en gang om året.

Beskyt din facade med en Coatning

Har du en facade, der er i risiko for hærværk, vil det være en meget økonomisk forsikring, at give det en Coat-40 imprægnering, da afrensning af graffiti er en meget bekostelig affære.  Se mere her om hvordan jeg kan beskytte din facade mod graffiti, snavs og alger