Betonhærdning af værkstedsgulve, stalde...
– alt ubehandlet beton

Betonhærderen trækker dybt ind i betonen og hærder betonen op, så den bliver afvisende for olie, benzin, petroleum… alle former for væsker. Derudover hærder den gulvet, så gulvet bliver næsten umuligt at slide op, se filmen her ved siden af.

Jeg tilbyder at komme ud og se på dit gulv. Jeg har nogle prøver med, så du kan se hvordan et ubehandlet gulv vil støve, blive slidt og hvordan det behandlede vil kunne komme til at se ud og hvordan det føles hårdt umuligt at skade eller slide ned. Alt efter hvor meget gulvet suger skal det have 2-3 gange, med korte intervaller, da det er vandet der trækker betonhærderen ned, der gør dybdeimprægneringen. 24-36 timer efter behandlingen kan gulvet tages i brug. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om, hvad jeg kan gøre for dig og dit gulv.

Billedet til højre: Her ses 1. behandling af betongulv vs. ubehandlet i en stald

Stålbørsten ville slide overfladen af det ubehandlede gulv, men efter dybdeimprægneringen med betonhærder står gulvet fuldstændig uberørt af stålbørsten.

Dybdebehandling af betongulv

Giv dit tag mange års ekstra levetid med COAT40 dybde-imprægnering

Ved at dybde-imprægnere dit gamle tegltag kan det bevares og fremstå med patina, fremfor en bekostelig udskiftning eller renovation/maling.

På et gammelt betontegl tag der efterhånden havde 22 år på bagen kunne en afskalning af maling ses flere steder. Desuden var der, som på alle tage lidt mos dannelse her og der. De alternativer som man har er enten at renovere taget eller lade det smuldre. Ved renovering kan levetiden forlænges omend det er dyrt. Lader man det smuldre bliver man nød til at udskifte det. Vejret i Danmark er hårdt ved tagene, og ikke mindst syre ødelægger malingen/imprægneringen.

Coat-40 tag imprægnering
Taget på billedet er fra eksemplet, et 22 år gammelt betontag der efter endt imprægnering holder fint, og nu foreløbig har stået flot i to efterfølgende sæsoner.

En anden mulighed er produktet Coat-40, som er et beton hærdnings/imprægnerings produkt lavet uden brug af opløsningsmidler. Da Coat-40 er fremstillet uden opløsningsmidler, kan man, når man behandler taget, af den grund blot lade overskydende imprægnering løbe ned i tagrenden og ud i kloakken.

Taget skal ”renses” således at der ikke er mos og alge dannelser. Det gør jeg ved at højtryksspule taget(ikke for højt tryk) da det ødelægger for meget. Efter endt spuling skal det tørre godt op. Derefter sprøjter jeg Coat-40 på i tynde lag. Lader det tørre en times tid, og giver det derefter en gang til. Dette gør at imprægneringen af taget afviser vand og væsker bliver ved med at holde stenene flotte og tørre i mange år fremover.

 

Beskyt din facade mod graffiti med en Coat-40 imprægnering

Har du en facade, der er i risiko for hærværk, vil det være en meget økonomisk forsikring, at give det en Coat-40 imprægnering, da afrensning af graffiti er en meget bekostelig affære.

Stenen på videoen til højre, er en betonsten som først er imprægneret med Coat-40, derefter er den blevet malet, på samme måde, som eks. en facade der er blevet udsat for hærværk ved at blivet overmalet med maling. Videoen viser, hvordan stenen let renses blot med almindeligt vand i en højtryksspuler, da Coat-40 imprægneringen lægger sig som et beskyttende lag på overfladen, der afviser al form for maling, så det let kan rengøres.

Videoen viser hvor effektivt maling kan fjernes, efter en Coat-40 imprægnering