Fliserens er en meget hurtig og effektiv måde at få genopfrisket de gamle belægningssten.

Med vores flisevasker sikrer vi en skånsom rens der fjerner mos alger samt pest på flisens overflade. Efterfuldt af vask algebehandles overfladen så vi sikrer algen dør og fliserne fremstår pæne og rene.

Nordfyns Specialrens fliserens Odense Nordfyn

3 step og dine fliser er rene:

  • 1 – Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Når du vælger Nordfyns specialrens er du sikret mod uforudsete udgifter, vi giver et fast tilbud på opgaven inden vi går i gang. ”Vi kalder det at rejse med all inklusiv” 

  • Nordfyns Specialrens fliserens odense nordfyn2 – RENSNING AF FLISER.

Vi starter med en prøvevask hvor vi sikrer at fliserne blive rene med det lavest mulige tryk på vaskeren, dette sikrer den mest skånsomme rens af fliserne.

    • Nordfyns Specialrens fliserens Odense Nordfyn3 – KLAR TIL ALGEBEHANDLING.

    Når fliserne er vasket rene giver der algebehandling. Algebehandlingen sprøjtes ud ved skum så hele belægningen dækkes og det miljøbevidste algemiddel sikrer at ruden på algen dræbes.

Tilvalg:

- Imprægnering.

Efter fliserne er vasket og behandlet for alger kan det være en fordel at give belægningen en imprægnering. Dette vil give ny lukket overflade på flisen så vand ikke trænger ind. Med en imprægnering vil det reducere frostskader, samt algeangreb freadrettet.

– Fugesand

Efter flisevask vil vi anbefale at fugerne mellem fliserne fyldes med fugesand. Dette reducerer ukrudt og mos i flisens fuge. Nordfyns specialrens tilbyder at sprede fugesand ud efter vask. Kunden kan efterfølgende selv feje fliserne 

Se priser her

 

fliserens erhverv

Fliserens på større arealer for erhverv

Al belægning udenom virksomheden, dvs. fliser, reklameskilte, afrensning af facader, det kan vi vaske ned, vi kan give det algebehandling og evt. imprægnering så det holder fremadrettet.

Når det først er renset af, så er det bare at give det en gang algebehandling med jævne mellemrum, eks. hver andet år, så står det altid flot.

Ring til mig på Tlf. 20 461 406 for et uforpligtende tilbud